Net Bilgi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paça Çorbası

Aşağa gitmek

Paça Çorbası Empty Paça Çorbası

Mesaj tarafından ulkervv 22.02.08 0:09

Paça Çorbası



Servis (Kaç Kişilik): belirtilmemiş
Tek Kişilik Servis Kalorisi: belirtilmemiş
Hazırlama Süresi: 10 dak pisme sureside etin yumusamasina bagli
Zorluk Derecesi: Kolay



Gereçler:
kirmiz et
(dana veya koyun farketmez ama dana eti tercihimdir)
bir miktar su
tuz
2 -3 yemek kasigi yag 2 yemek kasigi un
bir bas sarmisak
2 limon ve varsa etsuyu tablet
(yoksa onmeli degil)
salca,
kirmizi biber
Yapılışı:
ilk önce eti suda kaynatiyoruz iyice yumuşayıncaya kadar,içine bir baş sarmisagi ezerek ekliyoruz ve bir miktar tuz, kaynatmaya devam ediyoruz. Bu arada küçük bir tavada yagimizi unumuzu ve limon suyumuzu karistiriyoruz ve bu karisima kaynattigimiz etin suyundan 2-3 kasik kadar ekliyoruz, iyice karistiriyoruz bu karisimi eti kaynattigimiz suya ekliyoruz,yine kucuk bir kapta biraz yag ve az bisey salcayla kirmizi biberi kavuruyoruz ve en son bu karisimida etin kaynadigi tencereye dokuyoruz,soyle bir guzel karıştırıp servise sunuyoruz.mmmmmm tadi da ne guzel oluyor gercek pacadan farksiz !!!
ulkervv
ulkervv
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Mesaj Sayısı : 199
Kayıt tarihi : 29/11/07

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz