Net Bilgi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tarhana Corbasi

Aşağa gitmek

Tarhana Corbasi Empty Tarhana Corbasi

Mesaj tarafından ulkervv 22.02.08 0:04

Malzemeler:
4 dolu yemek kasigi tarhana
8 bardak et suyu veya su
100 gr. kiyma (et suyu olursa gerekmez)
1 büyük domates
1 yemek kasigi tepeleme tereyagi
Tuz
Yapilisi:
1) Tarhanayi 1 bardak su veya et suyuyla islatin.
2) Kiymayi yagla birlikte 4 - 5 dakika kavurun. Dogranmis domatesleri karistirip 3 - 4 dakika daha pisirin.
3) Kalan et suyunu ve islatilmis tarhanayi kiymaya katin. Ara sira karistirarak 10 dakika pisirin.
NOT: Kiyma kullanilmadigi zaman, domatesi süzgeçten geçirin ya da küçük parçalara dograyip yagla birlikte biraz pisirin. Sonra et suyuyla tarhanayi katin. Çorbayi dilerseniz kizartilmis ekmek garnitürleriyle servis yapin.

Afiyet olsun
ulkervv
ulkervv
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Mesaj Sayısı : 199
Kayıt tarihi : 29/11/07

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz