Net Bilgi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zeytinyağlı enginar

Aşağa gitmek

Zeytinyağlı enginar Empty Zeytinyağlı enginar

Mesaj tarafından ulkervv 21.02.08 23:50

Zeytinyağlı enginar


Zeytinyağlı enginar
KAÇ KİŞİLİK: 6
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 15 dk
Malzemeler:


6 konserve enginar

1 kâse konserve sebze garnitür (havuç, patates, bezelye)

2 su bardağı su

4 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz
Üzerini süslemek için:
Kıyılmış dereotu


Hazırlanışı:
* Konserve enginarların suyunu süzüp yayvan bir tencereye dizin. Konserve garnitürün suyunu süzüp sebzeleri bir kâseye alın. Garnitürü enginarların içine paylaştırın.

* Tencereye su ve tuz ilave edip zeytinyağını enginarların üzerine gezdirin. Tencerenin kapağını kapatıp orta ateşte 10-15 dakika kadar pişirin ve soğumaya bırakın. Üzerini kıyılmış dereotu ile süsleyip soğuk olarak servis yapın.
ulkervv
ulkervv
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Mesaj Sayısı : 199
Kayıt tarihi : 29/11/07

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz